2009-09-08

Γιατί με ξυπνάτε;

Εδώ και μέρες αισθάνομαι μια κινητικότητα γύρω μου. Χθες ανακάλυψα ότι γίνονται εκλογές αρχές Οκτώβρη και είμαστε σε προεκλογική περίοδο!

Γιατί με ξυπνάτε;

Τώρα, πρέπει να σκεφτώ ξανά, πιο κόμμα να ψηφίσω. Δύσκολη απόφαση; Να ψηφίσω ΝΔ; Θα κάνει αυτή τη φορά τις βαθιές τομές ή όχι; Να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ; Θα έχουμε καμιά διαφορά ή θα βάλει ακόμα περισσότερους στο Δημόσιο; Να ψηφίσω ΚΚΕ; Αν βγει άραγε θα φύγουμε από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ; Να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως όσο αποφασίζουν ποιος θα είναι ο αρχηγός, θα αυξηθεί το έλλειμμα; Να ψηφίσω ΛΑΟΣ; Αν θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη πίσω, γιατί όχι; Να ψηφίσω κάποιο άλλο μικρότερο κόμμα; Δεν ξέρω τι άλλα κόμματα υπάρχουν και τι πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν. Να ρίξω άκυρο/λευκό/αποχή; Οι ειδήσεις λένε ότι είναι χαμένη κίνηση.

Οούυυφ. Κουράστηκα ήδη. Μάλλον θα πάω στην κάλπη, θα αρχίσω να ξεφυλλίζω τα ψηφοδέλτια και θα ψηφίσω βάσει της στιγμιαίας επιλογής. Συνήθως αυτό στηρίζεται σε πρόσωπα/ονόματα, αφού διαβάζοντας τον αρχηγό κάθε κόμματος, επιλέγεις αυτόν που σου κάνει "κλικ".

Άντε φτάνει τώρα... πολύ ασχολήθηκα με τα πολιτικά. Ας γυρίσω πίσω στον κόσμο μου.