2009-11-03

Δήμος Θεσσαλονίκης FAIL!

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης κάνει μια προσπάθεια να δημιουργήσει ένα δίκτυο ποδηλατοδρόμων στο κέντρο. Δε μπορώ να πω παρά ένα μπράβο γι' αυτό.

Όμως, για όνομα του Θεού και της Παναγίας ή όποιου άλλου πιστεύετε... Τα διαχωριστικά που οριοθετούν και ξεχωρίζουν το δρόμο από τον ποδηλατόδρομο δε φαίνονται το βράδυ στην Πολυτεχνείου και είναι δολοφονικά τοποθετημένα στην αρχή της Γιαννιτσών αφού περάσεις τη διασταύρωση από Πολυτεχνείου.

Συγνώμη από τους αναγνώστες που δε μπορούν να ταυτιστούν λόγω του υπερβολικά τοπικού χαρακτήρα αυτής της ανάρτησης, αλλά πιστέψτε με, είναι μια κοροϊδία η δημιουργία του ποδηλατόδρομου σε εκείνο το σημείο. Καταρχήν, κόντεψα να σκοτωθώ με το αυτοκίνητο αφού τη μια είσαι σε δρόμο και μόλις περάσεις τη διασταύρωση, βρίσκεσαι σε ποδηλατόδρομο που δε φαίνεται. Σκεφτείτε τώρα να περνούν και ποδήλατα. Δε θέλει πολύ για να πέσει ένα αυτοκίνητο επάνω τους.

Αν διαβάζει (που τέτοια τύχη) κάποιος από το Δήμο, παρακαλώ να το δοκιμάσει ο ίδιος με αυτοκίνητο, το βράδυ. Είναι εγκληματικό αυτό που έγινε. Αφού ξοδεύτηκαν που ξοδεύτηκαν χρήματα για να γίνουν οι ποδηλατόδρομοι, δεν μπορούσαν να βάλουν κάτι που να ξεχωρίζει το βράδυ; Τόσο πιο ακριβό θα ήταν; Έλεος.

Δήμος Θεσσαλονίκης FAIL!