2010-08-02

5 συμβουλές για να φάτε πολλά κρέατα

Έχει λίγες ημέρες που γύρισα από διακοπές. Παρακάτω βλέπετε ένα από τα γεύματα που ψήσαμε όσο ήμασταν εκεί:


Παρακάτω ακολουθούν 5 συμβουλές για να φάτε όσο περισσότερα κρέατα μπορείτε:

1 - Περιμένετε μέχρι να έρθουν τα κρέατα στο τραπέζι

Συνήθως κατά τη διάρκεια του ψησίματος, βγαίνουν διάφοροι μεζέδες. Δεν αγγίζετε τίποτα, αλλά αντιθέτως περιμένετε να έρθουν όλα τα κρέατα στο τραπέζι. Αν φάτε ή πιείτε πριν τα κρέατα, θα μειώσετε τη χωρητικότητα του στομάχου και θα χορτάσετε πριν την ώρα σας.

2 - Τρώτε μόνο κρέατα

Όταν με το καλό έρθουν τα κρέατα στο τραπέζι, τρώτε μόνο κρέατα. Τίποτα άλλο, σαλάτες, πίτες, ψωμί, τίποτα. Όχι ποτά, όχι αναψυκτικά. Λίγο νερό επιτρέπεται για να κατεβάσετε το κρέας αμάσητο.

3 - Τρώτε πολύ γρήγορα

Το μυστικό στην ποσότητα είναι η ταχύτητα. Τρώτε γρήγορα και καβατζώνετε πάντα μερικά κρέατα στο πιάτο σας για να μη προλάβουν οι υπόλοιποι.

4 - Δε μασάτε

Το παίζετε καρχαρίες. Μασάτε το κρέας τόσο, όσο χρειάζεται για να μη κολλήσει στο λαιμό σας. Σαν αποτέλεσμα, κερδίζετε χρόνο και παράλληλα ξεγελάτε τον εγκέφαλό σας ο οποίος θα χρειαστεί μεγαλύτερες ποσότητες για να πάρει χαμπάρι ότι φάγατε.

5 - Συνεχίζετε παρά τη δυσφορία

Αν νοιώσετε ένα φούσκωμα, είναι ψευδαίσθηση. Αν συνεχίσετε να τρώτε, ο οργανισμός θα εκκρίνει διάφορες ουσίες που θα σας κάνει να ξεπεράσετε την πρώτη αυτή προειδοποίηση. Θα περάσετε στο επόμενο επίπεδο που θα σας επιτρέψει να φάτε ακόμα περισσότερο. Με κίνδυνο βέβαια να πεθάνετε από το φαγητό, αλλά σίγουρα θα αξίζει τον κόπο, αφού θα έχετε κερδίσει όλη την παρέα σε ποσότητα κρέατος.

Σημείωση: Αν πάθετε ζημιά ακολουθώντας τις συμβουλές μου, μη αρχίσετε να με κατηγορείτε.