2010-10-06

Ζητείται Προγραμματιστής

Ζητείται προγραμματιστής που να γνωρίζει C, C++, Java, Pascal, Basic, Visual Basic, Locomotive Basic, C#, .NET, HTML, JavaScript, Ajax, Assembly, Excel, Python, Ruby, Prolog, ERP, Web 2.0, Buzz, Buzz, Erlang, Windows, Linux, Unix, DBA, OOP, CSS, Photoshop, MS Office, SQL, Oracle, MSSQL, MySQL, SSH, Networks, LAN, WAN, WiFi και οπωσδήποτε να γνωρίζει από έξω όλα τα switches της εντολής dir στο Command Prompt.

Να μπορεί να κάνει τέλεια ανάλυση των προβλημάτων, να φτιάχνει bug free προγράμματα με τη μία, να το κάνει αυτό δίχως τη συνδρομή του πελάτη (αλλά μυρίζοντας τα δάκτυλά του για το τι θέλει ο πελάτης), να είναι έξυπνος, να είναι self-motivated, και να δουλεύει 12 ώρες τη μέρα.

Επιθυμητά προσόντα να ξέρει να κόβει ταβάνια στο βάψιμο, και αν είναι δυνατόν να γνωρίζει να περνάει σίτες στα παράθυρα.

Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα η γνώση PDF.

Το περιβάλλον μας είναι από τα καλύτερα της Ελληνικής αγοράς. Ο κάθε προγραμματιστής έχει τουλάχιστον 10 εκατοστά κενό χώρο από τους υπόλοιπους και οι υπολογιστές μας είναι το πολύ 10ετίας.

Απαραίτητο: Πρέπει να είναι απόφοιτος δίχως προϋπηρεσία, γιατί τα λεφτά είναι λίγα... ξέρετε... λόγω της κρίσης. Πρέπει να φέρετε τον δικό σας compiler ή IDE, γιατί δε βρίσκουμε εύκολα άλλο αντιγραφές στην Αγγελάκη.

Επίσης, πρέπει να έχετε οπωσδήποτε δίπλωμα και αυτοκίνητο, γιατί πολλές φορές χρειάζεται να σας στείλουμε στην Πάτρα που έχουμε έναν πελάτη λίγο δύσκολο. Κάθε φορά στέλνουμε άλλον, για να μη τον θυμάται και να έχουμε καλύτερες πιθανότητες να τον καλμάρουμε. Έχει απειλήσει τη ζωή των προγραμματιστών μερικές φορές, αλλά έχει αποδειχθεί πως πρόκειται για λόγια του αέρα, οπότε μη στεναχωριέστε.

Στείλτε άμεσα τα βιογραφικά σας γιατί η θέση έχει κάνει θραύση και ίσως δε προλάβετε. Εδώ και έξι μήνες έχουμε λάβει πάνω από δύο βιογραφικά.

Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια και σειρά προτεραιότητας.